Image of Robert Knepper

Роберт Неппер Robert Knepper

Robert Lyle Knepper (born July 8, 1959) is an American actor. He is best known for starring as Theodore "T-Bag" Bagwell in the Fox network's drama series, Prison Break, for which he was nominated for a Satellite Award. He has also appeared in the films Hitman (2007) and Transporter 3 (2008), and joined the cast of Heroes for its fourth season. Most recently, he joined the cast of Stargate Universe for its second season, which has started airing in the US in the 2010 fall season. Knepper is set to reprise his role as Theodore "T-Bag" Bagwell in the upcoming series Breakout Kings.Description above from the Wikipedia article Robert Knepper, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Дата рождения:
8 июля 1959 года В Fremont, Ohio, USA
Кино/ТВ:
49
Первый проект:
В сериалe Она написала убийство 1984-09-30
Последние проект:
В фильмe Джек Ричер 2: Никогда не возвращайся 2016-10-19
Самые известные
Фильмография
Фильм Джек Ричер 2: Никогда не возвращайся General Harkness 2016-10-19
Фильм Трудная мишень 2 Aldrich 2016-07-14
Фильм Cold Deck Turk 2015-12-04
Фильм Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 2 Antonius 2015-11-18
Сериал Восстание Техаса Empresario Buckley 2015-05-25
Фильм Барахольщик Vince 2015-05-21
Фильм Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 1 Antonius 2014-11-18
Фильм Поездка Peter 2014-11-08
Сериал Флэш William Tockman/Clock King 2014-10-07
Сериал Чёрный список The Courier 2013-09-23
Фильм Призрачный патруль Nawlicki 2013-07-18
Сериал Культ Billy Grimm 2013-10-25
Сериал Город гангстеров Sid Rothman 2013-12-04
Фильм Кодовое имя "Джеронимо" Lieutenant Commander 2012-11-04
Фильм Мой путь Frank Sinatra 2012-03-14
Фильм Последний час Земли John Streich 2011-05-31
Сериал Короли побега Theodore 'T-Bag' Bagwell 2011-03-06
Фильм Время не ждёт Burning Daylight 2010-11-14
Сериал Прямой эфир из пятой студии Unknown 2009-09-14
Фильм Побег из тюрьмы: Финальный побег Theodore 'T-Bag' Bagwell 2009-05-26
Фильм День, когда Земля остановилась Colonel 2008-12-10
Фильм Перевозчик 3 Johnson 2008-11-26
Фильм Turok: Son of Stone Chichak 2008-02-05
Фильм Хитмэн Yuri Marklov 2007-11-21
Сериал Герои Samuel Sullivan 2006-09-25
Фильм Доброй ночи и удачи Don Surine 2005-10-07
Сериал Побег Theodore "T-Bag" Bagwell 2005-08-29
Сериал Поинт Плезант Unknown 2005-01-19
Фильм Особь 3 Dr. Abbot 2004-11-26
Сериал Карнавал Unknown 2003-09-14
Сериал Клиника Сан-Франциско Unknown 2002-09-24
Сериал C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Сериал Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Сериал Thieves Special Agent Shue 2001-09-28
Фильм Lady in the Box 2001-01-01
Фильм Любовь и секс Gerard Boussard 2000-01-01
Фильм Kidnapped in Paradise 1999-05-26
Сериал Жестокое царство Unknown 1999-10-08
Сериал Западное крыло Unknown 1999-09-22
Фильм Absence of the Good Glenn Dwyer 1999-10-15
Фильм Jaded Freddy 1998-07-09
Сериал Из мира в мир Thane 1994-04-21
Сериал Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Сериал Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Фильм Wild Thing Wild Thing 1987-04-17
Фильм Такова жизнь! Steve Larwin 1986-10-10
Сериал Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Сериал Сумеречная зона Unknown 1985-09-27
Сериал Она написала убийство Unknown 1984-09-30

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас