Image of Jesse L. Martin

Джесси Л. Мартин Jesse L. Martin

From Wikipedia, the free encyclopediaJesse Lamont Martin (born Jesse Lamont Watkins; January 18, 1969) is an American theatre, film, and television actor. He is best known for originating the role of Tom Collins in the Broadway theatrical production of Rent, and for his portrayal of NYPD Detective Ed Green on the NBC drama television series Law & Order.Description above from the Wikipedia article Jesse L. Martin, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Дата рождения:
18 января 1969 года В Rocky Mount, Virginia, USA
Кино/ТВ:
16
Первый проект:
В фильмe Deep in My Heart 1999-02-14
Последние проект:
В сериалe Флэш 2014-10-07
Самые известные
Фильмография
Сериал Флэш Joe West 2014-10-07
Фильм Прокол Daryl King 2011-09-23
Фильм For Love of Liberty: The Story of America's Black Patriots (voice) 2010-01-01
Фильм Buffalo Bushido Shawn 2009-11-14
Сериал The Philanthropist Philip Maidstone 2009-06-24
Фильм Peter and Vandy Paul 2009-01-01
Фильм A Muppets Christmas: Letters to Santa Postal Worker 2008-12-17
Сериал Маппетовское Рождество: Письма Санте Unknown 2008-12-17
Фильм Сладкая полночь Judd 2007-04-29
Сериал Рэйчел Рэй Unknown 2006-09-18
Фильм Богема Tom Collins 2005-11-23
Фильм A Christmas Carol Ghost of Christmas Present / Ticket Seller 2004-11-28
Сериал Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Сериал Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Сериал Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильм Deep in My Heart Don Williams 1999-02-14

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас