Image of William Sadler

William Sadler William Sadler

​From Wikipedia, the free encyclopedia.  William Thomas Sadler (born April 13, 1950) is an American actor who works in film and television. His television and motion picture roles have included Lewis Burwell "Chesty" Puller in The Pacific, Luther Sloan in Star Trek Deep Space Nine, Sheriff Jim Valenti in Roswell, and—perhaps most notably—the Grim Reaper in Bill & Ted's Bogus Journey, a role for which he was nominated for, and won, the Saturn Award for Best Supporting Actor, and his role as Colonel Stuart alongside Bruce Willis in Die Hard 2.

Дата рождения:
13 апреля 1950 года В Buffalo - New York - USA
Кино/ТВ:
73
Первый проект:
В фильмe The Great Wallendas 1978-02-12
Последние проект:
В сериалe Когда они нас видят 2019-05-31
Самые известные
Фильмография
Сериал Когда они нас видят Michael Sheehan 2019-05-31
Фильм В погоне за Бонни и Клайдом Henry Barrow 2019-03-15
Фильм Дуэль Governor Ross 2016-06-24
Фильм Одержимость Авы Bernard 2015-03-16
Фильм The Historian Valerian Hadley 2014-11-07
Сериал Флэш Simon Stagg 2014-10-07
Сериал Государственный секретарь George 2014-09-21
Фильм Freedom Plimpton 2014-08-21
Фильм That Guy Dick Miller Himself 2014-03-07
Фильм The Suspect Sheriff Dixon 2013-10-16
Фильм Мачете убивает Sheriff Doakes 2013-10-11
Сериал Чёрный список Sam 2013-09-23
Фильм Привет от Тима Бакли Lee Underwood 2013-05-03
Фильм See Girl Run Marty 2013-04-26
Фильм Железный человек 3 President Ellis 2013-04-18
Сериал Везунчик Police Commissioner Jack Dowdell 2013-02-26
Фильм Риддл Western Man / Jack Abel 2013-01-10
Фильм На грани Valet 2012-01-13
Фильм Глобальное потепление Ed 2012-04-29
Фильм Джесси Стоун: Ввиду отсутствия доказательств Gino Fish 2012-05-19
Сериал Элементарно Ian Gale 2012-09-27
Фильм Возвращение George Youngstown 2011-10-28
Фильм Джесси Стоун: Гибель невинных Gino Fish 2011-05-21
Сериал Полиция Гавайев John McGarrett 2010-09-20
Фильм Правосудие Стоуна: Никакого раскаяния Gino Fish 2010-05-09
Фильм Тихий океан Lt. Col. Lewis "Chesty" Puller 2010-03-15
Сериал Тихий океан Lt Col. Lewis 'Chesty' Puller 2010-03-14
Фильм Silent But Deadly John Capper 2010-01-01
Фильм Окровавленные холмы Wilson Wyler Concannon 2009-06-12
Фильм Джесси Стоун: Тонкий лед Gino Fish 2009-03-01
Фильм В плену Mr. Crolick 2009-10-24
Фильм Темное сердце Thomas Conners 2009-08-04
Сериал Три реки Unknown 2009-10-04
Фильм На крючке Jerry's Dad 2008-09-25
Сериал Грань Unknown 2008-09-09
Сериал Пропавший Carlton Fog 2007-05-10
Фильм Джесси Стоун: Резкое изменение Gino Fish 2007-05-22
Фильм Август Раш Thomas Novacek 2007-11-21
Фильм A New Wave Roger Dewitt 2007-08-21
Фильм Мгла Jim 2007-11-21
Фильм The Path to 911 Neil Herman 2006-09-10
Сериал Путь к 11 сентября Neil Herman 2006-09-10
Сериал 4исла Unknown 2006-03-05
Фильм Premium Cole Carter 2006-01-02
Фильм The Good Student Phil Palmer 2006-01-01
Фильм Jimmy and Judy Uncle Rodney 2006-01-01
Сериал Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильм Пожиратель душ Ivan Reisz 2005-05-31
Сериал Law & Order: Trial by Jury Unknown 2005-03-03
Сериал Медиум Unknown 2005-01-03
Фильм Confess Rober Lampert 2005-01-01
Фильм Purple Heart Colonel Allen 2005-01-01
Фильм Доктор Кинси Kenneth Braun 2004-09-04
Сериал Чудопад Darrin Tyler 2004-03-12
Фильм Битва При Шейкер-Xайтс Abe 2003-08-22
Сериал Вернуть из мертвых Unknown 2003-10-30
Фильм Another Life Man 2002-02-25
Сериал Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Сериал Ed Unknown 2000-10-08
Сериал C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Сериал Третья смена Unknown 1999-09-23
Фильм Истребитель Adm. Frank Petersen 1999-01-01
Сериал Город пришельцев Jim Valenti 1999-10-06
Фильм Зелёная миля Klaus Detterick 1999-12-10
Фильм Witness Protection Sharp 1999-12-11
Фильм Побег из Шоушенка Heywood 1994-09-23
Фильм Крепкий орешек 2 Colonel Stuart 1990-07-02
Сериал Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Сериал Private Eye 1987-09-13
Фильм Project X Dr. Carroll (as Bill Sadler) 1987-04-17
Сериал Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильм Мошенничество Hotel Clerk 1982-06-04
Фильм The Great Wallendas Dieter Schmidt 1978-02-12

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас