Image of Amanda Pays

Аманда Пэйс Amanda Pays

​From Wikipedia, the free encyclopedia.  Amanda Pays (born 6 June 1959) is an English actress.Description above from the Wikipedia article Amanda Pays, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Дата рождения:
6 июня 1959 года В London, England, UK
Кино/ТВ:
16
Первый проект:
В сериалe Thief Takers
Последние проект:
В сериалe Breathing Room 2016
Самые известные
Фильмография
Сериал Thief Takers Unknown 2020
Сериал Breathing Room Herself - Host 2016
Сериал Флэш Dr. Tina McGee 2014-10-07
Сериал Ясновидец Susan B 2006-07-07
Сериал Части тела Unknown 2003-07-22
Фильм В огне Jennifer Lewis 2001-07-18
Сериал Флэш Christina 'Tina' McGee 1990-09-20
Сериал Max Headroom Theora Jones 1987-03-31
Фильм The Kindred Melissa Leftridge 1987-01-09
Фильм Детективы Агаты Кристи: 13 за столом Geraldine Marsh 1985-09-19
Фильм Max Headroom - 20 Minutes into the Future Theora Jones 1985-04-04
Фильм A.D. Sara 1985-03-31
Сериал A.D. Sarah 1985-03-31
Сериал Dempsey and Makepeace Unknown 1985-01-11
Фильм The Cold Room Carla Martin / Christa Bruckner 1984-09-27
Фильм Oxford Blues Lady Victoria Wingate 1984-08-24

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас