Image of Summer Glau

Саммер Глау Summer Glau

​From Wikipedia, the free encyclopedia.Summer Lyn Glau  (born July 24, 1981, height 5' 6" (1,68 m)) is an American actress, known for playing River Tam in the science fiction series Firefly and follow-up movie Serenity and for playing Cameron in the series Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Дата рождения:
24 июля 1981 года В San Antonio - Texas - USA
Кино/ТВ:
23
Первый проект:
В сериалe Ангел 1999-10-05
Последние проект:
В сериалe Good Morning Rabbit 2016
Самые известные
Фильмография
Сериал Good Morning Rabbit Lucy 2016
Сериал Sequestered Anna 2014-08-05
Фильм Inside the Box Sophie 2013-09-30
Фильм Рыцари королевства Крутизны Gwen 2013-01-21
Фильм Help for the Holidays Christine Prancer 2012-12-09
Фильм Светлячок. Воссоединение Коричневых плащей к 10 годовщине Herself 2012-11-11
Сериал Люди Альфа Unknown 2011-07-11
Фильм The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy Maggie Moon 2011-03-03
Сериал Плащ Orwell 2011-01-09
Фильм Супермен/Бэтмен: Апокалипсис Kara Zor-El / Supergirl (voice) 2010-09-28
Фильм Deadly Honeymoon Lindsey Ross Forrest 2010-04-25
Сериал Кукольный дом Unknown 2009-02-13
Сериал Терминатор: Битва за будущее Cameron 2008-01-13
Сериал Теория большого взрыва Unknown 2007-09-24
Фильм Mammoth Jack Abernathy 2006-04-22
Сериал Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Фильм The Initiation of Sarah Lindsey Goodwin 2006-01-01
Фильм Миссия «Серенити» River 2005-09-03
Сериал Четыре тысячи четыреста Unknown 2004-07-11
Сериал Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Сериал Светлячок River Tam 2002-09-20
Сериал C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Сериал Ангел Unknown 1999-10-05

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас