Image of Kevin Sussman

Кевин Сасмэн Kevin Sussman

Kevin Sussman (born December 4, 1970) is an American actor of television and film perhaps best known for his recurring role as Walter on the ABC comedy-drama Ugly Betty.Sussman was born in Staten Island, New York. He is one of four sons. He attended the College of Staten Island for one year and went on to graduate from the American Academy of Dramatic Arts in New York City. Next, he studied with acting teacher Uta Hagen for four years. Sussman is Jewish. He is seen in the latest T Mobile commercial for the Galaxy S 4G phone.Description above from the Wikipedia article Kevin Sussman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Дата рождения:
4 декабря 1970 года В Staten Island, New York City, New York, USA
Кино/ТВ:
23
Первый проект:
В сериалe Клан Сопрано 1999-01-10
Последние проект:
В сериалe Жаркое американское лето: Первый день лагеря 2015-07-31
Самые известные
Фильмография
Сериал Жаркое американское лето: Первый день лагеря Steve 2015-07-31
Фильм Альфа и Омега 2: Приключения праздничного воя Shakey (voice) 2013-10-08
Фильм 2nd Serve Scott Belcher / O.C.D. 2013-08-27
Фильм Халявщики Benny 2012-12-18
Фильм Альфа и Омега: Клыкастая братва Shakey 2010-09-17
Фильм Киллеры Mac Bailey 2010-06-04
Сериал Хорошие парни Unknown 2010-05-19
Фильм После прочтения cжечь Tuchman Marsh Man 2008-09-12
Фильм Пожираемые заживо Dave 2008-07-15
Сериал The Middleman Unknown 2008-06-16
Фильм Друг невесты Tiny Shorts Guy 2008-05-02
Фильм Собачья любовь Ras 2007-10-20
Сериал Теория большого взрыва Stuart Bloom 2007-09-24
Сериал Дурнушка Unknown 2006-09-28
Фильм Funny Money Denis Slater 2006-01-01
Фильм Ira & Abby 2006-01-01
Сериал Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Фильм Маленькая черная книжка Ira 2004-08-06
Сериал Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильм Wet Hot American Summer Steve 2001-07-27
Фильм Искусственный разум Supernerd 2001-06-29
Сериал Третья смена Unknown 1999-09-23
Сериал Клан Сопрано Unknown 1999-01-10

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас