Image of Jim Parsons

Джим Парсонс Jim Parsons

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Joseph "Jim" Parsons (born March 24, 1973) is an American television and film actor. He is best known for playing Sheldon Cooper on the CBS sitcom The Big Bang Theory, with his performance often cited as a significant reason for the program's success.  He has received several awards for his performance, including the Television Critics Association award for the highest individual achievements in comedy, the National Association of Broadcasters Television Chairman's Award for a significant breakthrough in a specific art discipline,  the Emmy Award for Outstanding Lead Actor in a Comedy Series  and the Golden Globe Award for Best Actor in a Television Series Musical or Comedy. Description above from the Wikipedia article Jim Parsons, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.

Дата рождения:
24 мартa 1973 года В Houston, Texas, USA
Кино/ТВ:
24
Первый проект:
В сериалe Kid's Choice Awards
Последние проект:
В сериалe Детство Шелдона 2017-09-25
Самые известные
Фильмография
Сериал Kid's Choice Awards Himself 2020
Сериал Детство Шелдона Older Sheldon Cooper (voice) 2017-09-25
Фильм Скрытые фигуры Paul Stafford 2016-12-10
Фильм Дом Oh (voice) 2015-03-27
Фильм Обыкновенное сердце Tommy Boatwright 2014-05-25
Фильм Хотел бы я быть здесь Paul 2014-01-18
Фильм Elf: Buddy's Musical Christmas Buddy (voice) 2014-12-16
Фильм Маппеты Human Walter 2011-11-23
Фильм Большой год Crane 2011-10-14
Сериал Glenn Martin, DDS Unknown 2009-08-17
Фильм On the Road with Judas Jimmy Pea 2007-01-27
Фильм Садовник Эдема Spim 2007-04-26
Сериал АйКарли Caleb 2007-09-08
Сериал Теория большого взрыва Sheldon Cooper 2007-09-24
Фильм 10 Шагов к успеху Receptionist 2006-09-11
Фильм Школа негодяев Classmate 2006-09-29
Фильм The Great New Wonderful Justin 2005-04-22
Фильм Высоты Oliver 2005-01-01
Фильм Страна садов Tim 2004-01-16
Фильм Happy End Casting assistant 2003-01-01
Сериал Ed Unknown 2000-10-08
Сериал Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Сериал Teen Choice Awards Unknown 1999-08-12
Сериал Гриффины Unknown 1999-01-31

ДоэфираТВ © 2019 Соглашение с пользователем Политика конфиденциальности Пользователей сейчас